Menu


Dengden Oenke'd met rijst en groenten

600 g varkenslappen of doorregen runderlappen

margarine

1 teentje knoflook

1,5 tl ketoembar

0,5 tl djinten

0,5 tl trassi

2 à 3 el ketjap

klein stukje asem

2 salamblaadjes

1 mespuntje laos

zout, peper, suiker

worteltjes

witte kool

komkommer

1 grote gesnipperde ui

1 el piccalily

azijn

1 tl sambal oelek

suiker, zout


Snijd het vlees in kleine stukjes, maak de knoflook fijn en laat de asam wellen in een kopje water. Meng het in stukken gesneden vlees met de kruiden en laat dit een poosje staan. Daarna wordt het vlees in de gesmolten margerine gebakken en dan voegt men het asemwater en de ketjap toe. Voeg zout en suiker toe en laat gaar smoren. Naar smaak afmaken.

Van de worteltjes, witte kool en komkommer maakt men een slaatje (atjar). Men voegt de gesnipperde ui, piccalilly, azijn, suiker, zout en sambal aan de fijngesnipperde groenten toe. Laat dit alles goed intrekken. Serveer het vlees en de groenten met warm drooggekookte rijst.


Spaanse kabeljauw.

Ingrediënten 4 personen:

4 kabeljauwfilets, evt met zout en peper

4 trostomaten, ontveld en fijngesneden

een paar eetlepels tomatenpuree

olijfolie

een groene en een rode paprika, in reepjes

2 uien, gesnipperd

3 teentjes knoflook, fijn gesneden of uit de knijper

3 el fijngehakte basilicumblaadjes


Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de kabeljauwfilets in ongeveer 3 min lichtbruin. Haal de filets uit de pan en bak in dezelfde pan de ui, tomaat, paprika en tomatenpuree ongeveer 3 min. Voeg daarna de knoflook en de basilicum toe en bak een minuutje mee. Leg de vis op het groentemengsel, zet het vuur laag en laat 10 min zachtjes stoven met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en evt zout.

Lekker erbij: olijfolie met uitgeperste knoflook en veel fijngesneden peterselie erdoor. Druppel dit over de vis.

Lekker met stokbrood en een salade.


Kip met cashewnoten

Ingredienten:

500 g kippendijfilet – in reepjes

2 el olie

1 ui

Stukje gember – kleine stukjes

2 teentjes knoflook – in stukjes

1 rode peper – in ringetjes of reepjes

1 rode paprika – in reepjes

1 groene paprika – in reepjes

2 eetlepels oestersaus

2 eetlepels sojasaus

Evt. scheutje vissaus

Snufje suiker

1 bosje lente- of bosui in stukjes (wit en groen apart)

175 g cashewnoten

Verse koriander naar smaak, om te garneren


Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Bereiding:

Snijd de kippendijfilet in reepjes. Snijd de ui in halve ringen, de knoflook in stukjes, de rode peper in ringetjes of reepjes (eerst de zaadjes verwijderen) en de rode en groene paprika in reepjes. Snijd de lenteui in stukjes.

 

Verhit de olie en voeg de ui, gember en knoflook toe en fruit op middelhoog vuur tot de ui lichtbruin is. Voeg dan de kippendijfilet toe en roerbak ca. vijf minuten tot de kip lichtbruin gekleurd is. Voeg de reepjes rode en groene paprika toe en roerbak 2 minuten.

 

Roer er de oestersaus, de sojasaus, evt. de vissaus, de suiker en een scheutje water door. Voeg daarna het witte deel van de lenteui en de cashewnoten toe en roerbak nog ca. 2 minuten. Schep de kip over in een serveerschaal.

 

Strooi het groene deel van de lenteui over het vlees en garneer met verse koriander naar smaak.

 

Lekker met pandanrijst, zilvervliesrijst of mie.

 

Voor wie meer groente wil toevoegen:  roosjes broccoli of in plakjes gesneden champignons smaken hierin ook erg lekker.

 


Mosterdsoep

  • 1 prei, in ringen
  • 2 aardappelen, in blokjes
  • 2 eetlepels boter
  • 4 eetlepels grove mosterd
  • 1 liter kippenbouillon
  • 100 ml slagroom
  • 100 g geraspte kaas


Bak de prei en de aardappelen 3 minuten zachtjes in de boter.

Voeg de helft van de mosterd toe en bak deze even zachtjes mee. Doe de bouillon erbij en laat het geheel 20 minuten zachtjes koken.

Pureer de soep met de staafmixer en voeg de slagroom en de rest van de mosterd toe. Garneer met de kaas.

 


Stifado

Ingrediënten 4 personen:

1 kilo kalfsvlees

 1 kilo kleine uien

 6 teentjes knoflook

 1 fijngesneden ui

1 à 2 el azijn

 2 kop tomatensap

 1 grote rode paprika

 2 el amsterdamse uitjes

 peper en evt zout

 snuifje kaneel

 1 tl peterselie, 1 tl oregano, 1 laurierblad.

2 dl rode wijn.

8-10 peperkorrels

olie om te bakken


Snijd het vlees in delen, niet te klein, en zet het met de fijngehakte ui op het vuur. Draai het meerdere keren tot het bruin bakt. De paprika kan er nu ook in repen bij. Doe zout en peper en de azijn erbij.Sluit de pan een halve minuut en voeg daarna het tomatensap, de knoflook, peterselie, kaneel, oregano, de laurierbladeren en de peperkorrels erbij. Vul de saus aan met weinig water en de rode wijn en laat het gerecht zachtjes doorkoken. In de tussentijd maakt u de uien schoon en strooit er zout op. Bak ze samen met de Amsterdamse uien en doe ze bij de stoofpot als het vlees gaar is. Laat het gerecht sudderen tot al het vocht indikt tot een gebonden saus. Lekker bij gekookte aardappelen, en een groene salade.


Hartige taart 27 december 2017

Voor 4 personen:

6 plakjes bladerdeeg

3 preien in ringen

2 grote uien in halve ringen

3 ons ham in blokjes

3 eieren

scheut room

tabasco

zakje oude geraspte kaas (ca 125 g)

paneermeel

gedroogde provencaalse of italiaanse kruiden

peper en evt zout

beetje olie of boter


Verwarm de oven voor op 190 graden. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Vet de ovenschaal in en bekleed die met het bladerdeeg. Duw de naden tussen de plakjes dicht. Prik met een vork gaatjes in het deeg en verdeel het paneermeel over de bodem. Kluts de eieren en meng deze met de room, de kruiden, tabasco, peper en zout naar smaak. Bak in een koekenpan met een beetje olie de uien glazig. Voeg de prei toe en en bak even mee. Voeg daarna de ham toe en meng het geheel. Verdeel het mengsel gelijkmatig in de taartvorm op het bladerdeeg. Verdeel dan het eimengsel erover. Verdeel tot slot de geraspte kaas erover. Zet de taart in de oven en bak hem in een klein half uur tot hij gaar en mooi bruin is.

Je kunt ook andere groenten of restjes vlees gebruiken. Lekker met salade, en ook te gebruiken als lunchgerecht. Ook geschikt op oudejaarsavond als borrelhapje. Lekker met zowel witte als rode wijn.


Gevulde kalkoenfilet 20-12-2017

Voor 4 personen:

  • 75 g gedroogde abrikozen
  • 2 el pistachenote
  • 100 g roomkaas
  • 1 el honing
  • 4 kalkoenschnitzels à 125 g
  • 300 g katenspek


·         Verwarm de oven voor op 200 ºC. Hak de abrikozen fijn. Hak de pistachepitten fijn. Meng in een kom de abrikozen, pistachenoten, roomkaas en honing, roer goed door en breng op smaak met een beetje peper.

·         Leg de kalkoen tussen plasticfolie en sla voorzichtig plat met een pan. Bestrooi de kalkoen met een beetje zout en peper. Verdeel het roomkaasmengsel over de filets. Rol de filets op en leg de naad aan de onderkant. Leg de plakjes spek dakpansgewijs op elkaar en rol om de opgerolde kalkoenfilets.

·         Leg de rolletjes in een met olie ingevette ovenschaal. Schuif de ovenschaal in de oven en bak in circa 25 minuten gaar. Draai de kalkoen halverwege om. Snijd de gevulde kalkoenfilet in plakken.


Chili con carne

Voor 2 personen:

150 g rundergehakt, of lamsgehakt of kalfsgehakt

1 ui, gesnipperd

1 teen knoflook, uitgeperst

1 paprika, in stukjes

400 g tomatenblokjes

150 g kidneybonen (uit blik)

1 tl paprikapoeder

1 snuf chilipoeder

½ tl gemalen komijnpoeder (djinten)

zout en peper

geraspte kaas

crème fraîche

eventueel een blikje maís


Fruit de ui en knoflook in een beetje olie en doe dan het gehakt en de paproka erbij. Daarna de kruiden even meebakken. Vervolgens de bonen en de tomatenblokjes erbij. Lekker laten pruttelen. Tot slot de kaas en de crème fraîche erover.

Serveer met rijst, of/en tortilla chips. Een rood wijntje erbij is lekker, maar bijvoorbeeld ook een biertje, een dubbele, dat is net iets voller dan pils.

 


Zoete aardappelfrietjes met yoghurt dipsaus

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 zoete aardappelen
  • Snufje zout
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Snufje zwarte peper

Voor de saus:

  • 2 eetlepels yoghurt
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel mosterd


Alleerst verwarm je de oven voor op 175 graden. De twee zoete aardappelen moeten goed gewassen worden met koud water. Vervolgens snijden we de zoete aardappelen door helft, in acht kleine stukken. Als alle stukken gesneden zijn, doen we ze in een kom en voegen we  er wat zout, zwarte peper en een theelepel paprikapoeder aan toe. Om er wat extra smaak aan toe te voegen, gieten we er ook nog een beetje olijfolie overheen.

Als alles goed gemengd is, leggen we de stukjes op een bakplaat en gaan ze de oven in voor 35 minuten. Bak de frietjes goudbruin.

Terwijl de zoete aardappelen in de oven bakken, gaan we aan de slag met de dipsaus. Meng de yoghurt, honing en mosterd door elkaar in een kom. Serveer de saus samen met de frietjes. Eet smakelijk!


Portobello’s met gehakt

Lunchgerecht of voorgerecht voor 4 personen

4 portobello’s

1 sjalot, gesnipperd

1 teen knoflook, geperst

boter

200 g rundergehakt

3 el paneermeel

1 eidooier

1 el gehakte peterselie

zout en peper

 


Verwarm de oven voor op 170 graden C. Maak de paddenstoelen schoon en draai het voetje er voorzichtig uit. Snijd het onderste stukje van het voetje en snijd de rest fijn. Fruit in een koekenpan in een beetje boter de sjalotsnippers en voeg na 2 – 3 min de knoflook en de gehakte steel toe. Roerbak kort en doe dan het gehakt erbij. Breng op smaak met peper en zout en roerbak tot het vlees zijn rode kleur kwijt is. Haal de pan van het fornuis en schenk het vet eruit. Doe alles in een kom en laat uitdampen. Meng er het paneermeel (of droog broodkruim), de peterselie en de eidooier door. Vul de paddenstoelen met het mengsel en leg ze in een ingevette ovenschaal. Bak ze in 15 – 20 min in de voorverwarmde oven.


Surinaamse kokoscake 22-11-2017

  • 1 kilo gerapte cassave
  • 1 eetlepel amandel-aroma
  • 1 eetlepel vanille-aroma
  • 150 gram rozijnen
  • 1 theelepel rum-aroma
  • 150 ml melk
  • 150 gram kokos
  • 2 eetlepels suiker
  • 100 gram roomboter
  • 400 ml kokosmelk
  • 1 theelepel zout
  • 4 eieren
  • 2 eetlepels kaneel

 


Verwarm de oven voor op 175 graden en ontdooi de cassave. Vervolgens gaan we aan de slag met de kokos en de cassave. Meng de mix van kokos, cassave, kokosmelk en de rozijnen samen. Het geheel moet echt goed door elkaar worden gemengd. In een andere kom voegen we de eieren, zout, kaneel, melk en aroma's samen. Dit mengsel voegen we toe aan de cassave-kokos mix. Als dit samen een goed beslag is geworden, roeren we de gesmolten roomboter erdoorheen. Ten slotte gieten we het beslag in een bakblik en strooien we er nog wat kaneel overheen. Laat het beslag ongeveer 1 uur in de oven. Nadat de cake uit de oven is, gieten we er nog wat van de aroma's over.

Eet smakelijk!


Sticky kip met boontjes 15-11-2017

2 personen

4 kippendijen

300 g haricot verts

1 bosui

150 g rijst

Voor de saus:

1 teen knoflook

2 el vissaus

3 el sojasaus

1 stukje gember

1 ½  el bruine basterdsuiker

2 stengels citroengras

1 rode peper

1 limoen

scheutje water


Verwarm de oven op 200 gr. Doe de vissaus en de sojasaus in een pannetje met een klein beetje water. Snijd de peper, gember en knoflook fijn en de stengels citroengras in grove stukken en voeg toe aan het pannetje. Verwarm het goed door. Roer dan de suiker en het sap van de limoen erdoor en laat het 10 min pruttelen. Leg de kippendijen in een ovenschaal. Giet de saus erover en zet het 25 min in de oven. Bedruip halverwege de kip nog eens met de saus. Kook intussen de rijst gaar en de boontjes in 5 min beetgaar. Leg de boontjes op 2 borden en serveer daar de kip met wat saus overheen. Bestrooi met ringetjes bosui. Serveer de rijst apart.


Aardperen met pasta.

Dit heb je nodig voor 4 personen:

  • 200 gram aardperen
  • 1 rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 8 zongedroogde tomaten
  • handje walnoten
  • 200 gram crème fraîche
  • verse peterselie
  • pasta


Was de aardperen. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak. Schil de aardperen met een dunschiller.  Snij de ui in ringen en de aardperen in dunne plakken. Fruit de uiringen in olijfolie en voeg de plakjes aardpeer toe. Snij ondertussen de knofook fijn. en voeg bij de ui en aardpeer. Hak de walnoten en snij de zongedroogde tomaten in reepjes. Voeg de walnoten, tomaten en gare pasta toe. Roer er crème fraîche door en knip de peterselie boven de schaal fijn.


Pompoen-blokjes uit de oven. 1-11-201

Voor 4 personen:

  • handje verse tijm
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 gedroogde chilipeper, fijngehakt
  • 1 eetlepel ketoembar (korianderpoeder)
  • scheut olijfolie (ca. 6 eetlepels)
  • 750 g pompoen


Verwarm de oven voor op 200 °C.

Schil de pompoen en verwijder de draden en pitten. Snijd de pompoen in vrij grote blokken van ca. 3x3 cm. Doe ze in een met wat olie ingevette braadslee.

Ris de blaadjes tijm van de takjes en doe ze met de knoflook, gedroogde chilipeper, ketoembar en zout en peper naar smaak in een vijzel. Stamp en wrijf dit goed door elkaar en voeg geleidelijk een flinke scheut olijfolie toe tot je een lekker smeuïg mengsel heb. Giet dit over de pompoen en hussel goed door elkaar. (Geen vijzel? Alles goed fijnhakken en mengen in een gewone kom.)

Schuif de braadslee in het midden van de oven en laat de pompoen in 30 minuten gaar en geurig roosteren. Schep tussentijds een of twee keer even om en prik erin met een vork: als ze zacht zijn, zijn ze klaar. Doe de pompoen over in een schaal en breng eventueel op smaak met wat zout. Lekker bij kip. Of risotto.


Tarte tatin met sjalotten, brie en hazelnoten.

250 g sjalotten

4 el roomboter

4 takjes tijm

50 ml balsamicoazijn

100 g brie

100 g hazelnoten

2 plakjes bladerdeeg

80 g rucola

zout en peper

tarte tatin vormen 4 van ca 15 cm of 1 van ca 30 cm

 


Verwarm de oven voor op 200 C. Snijd de sjalotten in 4 parten en smelt de boter in een pan. Strooi de tijmblaadjes in de pan en bak de sjalotten op een laag vuur tot ze lichtbruin worden. Schenk de balsamicoazijn erover en laat nog een paar minuten op een laag vuur staan. Vet de vorm(en) in en leg de sjalotten op de bodem. Strooi er wat zout en peper over. Snij de brie in plakjes en verdeel over de sjalotten. Hak de hazelnoten grof en strooi over de brie. Rol het deeg uit en snij een cirkel uit die iets groter is dan de vorm. Leg het deeg erover en stop de rand in. Prik het bladerdeeg in met een vork. Plaats de taart in de oven en bak hem in ca 30 min tot de bovenkant goudbruin en krokant is. Laat iets afkoelen en draai de taart om met een bord. Strooi de rucola erover. Leker met een salade.


Siciliaanse pasta met venkel en gehakt. 18-10-2017.

Voor 4 personen

25 gram rozijnen

2 bollen venkel

2 tenen knoflook, gehakt

4 eetlepels olijfolie

200 g gehakt, half-om-half

25 g pijnboompitten

100 ml witte wijn

400 g lumaconi of andere korte pasta

½  pepertje, fijngehakt


Wel de rozijnen een kwartier of wat langer in een beetje warm water. Snijd de venkel klein en bewaar wat van het groene fluf. Bak de knoflook met de venkel 3 minuten in de olie. Voeg het gehakt toe en bak het los, werkend met een spatel. Bak de pijnboompitten even mee. Doe er de uitgelekte rozijnen, wat zout, het pepertje en de witte wijn bij. Sluit de pan en laat zachtjes 10 minuten garen. Kook de pasta al dente in water met wat zout. Meng na het afgieten grondig met de ‘saus’ en wat van het achtergehouden venkelgroen.

Dit gerecht is ook lekker zonder gehakt.


Rivierkreeftjes met peulen. 4 okt. 2017

Voor 2 personen:

250 g peultjes

300 g rivierkreeftjes

1 stukje verse gember van 1 cm, fijn gesneden

200 g shii-takepaddenstoelen

2 el olie

3 el Japanse sojasaus


Kook de peultjes beetgaar en giet ze af. Verhit de olie in de wok en bak hierin de gember met de paddenstoelen op een hoog vuur omscheppend 3 à 4 min aan. Als de paddenstoelen zacht zijn, de sojasaus erbij gieten. Hou het vuur hoog en verwarm de peultjes nog even mee. Blijf omscheppen. Tenslotte de rivierkreeftjes een paar minuten meewokken.


Grachtenwater – 27 september 2017.

500 g vis, bijv kabeljouwfilet, zalmfilet, zeewolf, garnalen, mosselen, jakobsschelpen. In stukken en zonder graten

1 l volle melk

2 teentjes knoflook geperst

4 stengels bleekselderij in kleine stukjes

½ rode paprika in reepjes

2 uien gesnipperd

½ venkelknol in dunne reepjes

2 aardappelen in blokjes

1 laurierblad

1 klein blikje linzen of maïskorrels

1 blokje visbouillon

50 g rookspek in blokjes

25 g boter

1 el anijslikeur

2 el gemengde groene kruiden, bijv tijm, dille, peterselie, dragon, salie, bieslook fijngehakt


Smelt de boter in de pan en bak hierin de rookspekblokjes, de ui en de knoflook zachtjes aan. Voeg na een paar minuten het laurierblad, de bleekselderij en de paprika toe en bak deze 5 min mee. Indien mosselen in de schelp worden gebruikt, deze nu toevoegen. Verdeel de anijslikeur over de groenten en giet voorzichtig de melk in de pan en breng dit aan de kook. Voeg de aardappel, venkel, het visbouillonblokje en de stukken vis toe, en de rauwe schaal- en schelpdieren. Reeds gekookte schaal- en schelpdieren voeg je pas op het laatste moment toe. De totale kooktijd van de vis is 10 – 15 min. Controleer of de blokjes aardappel gaar zijn. Maak de soep af door de groene kruiden, maïskorrels en peper en zout naar smaak toe te voegen. Verwijder het laurierblad. Met grof brood geserveerd een heerlijke maaltijdsoep.

 


Moussaka

INGREDIENTEN  voor 4 personen
2 flinke aubergines (600 gram in de winkel gewogen )
3 flinke aardappelen (ongeschild 650 gram)
3 vette tenen knoflook, fijngesneden
2 grote uien, fijngesneden

500 gram rundergehakt
1 el olijfolie
1 blik tomaten + het sap (blokjes, heb je hele tomaten maak ze dan wat fijner).
1 blikje tomatenpuree ( 140 gram)
1 el gedroogde oregano + 1 tl voor door de saus of 2 el verse oregano + 2 tl voor door de saus.

peper/zout naar smaak.
 nootmuskaat.
halve tl kaneel.
1 rode peper

60 gram geraspte kaas.


Voor de bechamel saus:
50 gram boter
50 gram bloem
200 ml room (je kunt ook slankroom nemen)
300 ml melk


Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 gr.
 Was en schil de aardappels en snijd ze in plakken. Kook ze 10 minuten en laat uitlekken in een vergiet. Was de aubergines, snijd ze in plakken van ong. 1 cm.  Verwarm een grilpan of een goede anti aanbakpan en bak de aubergineplakken (per kant ongeveer 2-3 minuten). Leg de aubergineplakken op een bord.

Gehaktsaus.
Fruit de fijngesnipperde uien met de knoflook glazig in 1 el olijfolie.
Voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg dan toe: de tomaten uit blik, tomatenpuree, 1 eetlepel oregano, wat zout en peper naar smaak, de rode peper en de ½ tl kaneel. Laat op een zacht vuurtje onder af en toe roeren pruttelen totdat je de bechamelsaus hebt gemaakt.
Bechamelsaus.
De boter smelten maar niet bruin laten worden. Bloem in een keer erbij doen en heel goed roeren. Het vormt nu een kluit. Voeg op een matig vuur beetje bij beetje de (koude) melk en de room toe.
(De hoeveelheid melk/room hangt echt af van de kwaliteit van de bloem, de ene keer heb je meer vloeistof nodig dan de andere keer). Goed blijven roeren tot de saus een mooie gladde massa is. Voeg dan wat vers gemalen peper en zout + wat vers geraspte nootmuskaat toe plus 1 tl gedroogde (of 2 tl verse) oregano. Laat nog even een paar minuutjes zachtjes pruttelen.
Roer op het laatst nog wat geraspte kaas erdoor.
Vet een ovenschaal in met wat boter. Leg er een laagje aardappelschijfjes in,
strooi er wat kaas over, laagje aubergines, laag gehaktsaus, laag aardappels, wat kaas, laag aubergines, gehaktsaus, dan de bechamelsaus en weer geraspte kaas.
Zet ongeveer 1 uur in de oven.

 


Aardbeien-tiramisu.

4 personen:

500 g aardbeien

250 ml slagroom

250 g mascarpone

30 g poedersuiker

1 vanillestokje

300 ml witte wijn

1 pak lange vingers

125 g frambozen

Schaal 15 x 20 cm


Snijd de kroontjes van de aardbeien en pureer de helft met 2 el poedersuiker met de staafmixer. Halveer de rest van de aardbeien en bestrooi met 2 el poedersuiker. Klop de slagroom stijf. Snijd het vanillestokje in de lengte door en schraap het merg eruit. Roer de mascarpone los met 2 el wijn, het merg en de rest van de poedersuiker. Spatel de slagroom erdoor.

Verdeel de helft van de lange vingers over de schaal en besprenkel met 150 ml wijn. Schep de helft van het mascarponemengsel en de aardbeienpuree erop. Verdeel er de rest van de lange vingers, wijn, het mascarponemengsel , de gehalveerde aardbeien en de frambozen over. Bestrooi met een beetje poedersuiker.

Pagina 1 van 4