Menu

Gezelschap Leeghwater viert 30ste lustrum met techniekfestival


Delft – 09-09-2017 – Het Gezelschap Leeghwater - de studievereniging van de studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft – viert dit jaar haar 150ste verjaardag. Dat doet de oudste technische studievereniging van Nederland met een techniekfestival op 28 september as. Het techniekfestival vindt plaats midden op de campus, op het Mekelpark tussen de faculteiten 3mE, TNW en de Aula. De studentenvereniging beleeft op het techniekfestival een mooie kijk in de werktuigbouwkunde te geven. Het festival is bedoeld voor studenten, werknemers en omwonenden en is gratis te bezoeken.

Op het festival komen meer dan tien grote bekende bedrijven zoals Mitshubishi, Huisman, Arcadis, NS. Daarnaast zijn er dreamteams, projecten van TU Delft en start-ups aanwezig. Alle aanwezigen zullen nieuwe technologieën op en interactieve manier laten zien onder een ontspannen sfeer. “Dit festival moet je dus zeker niet vergelijken met een beurs”, aldus woordvoerder Sibren Allard van het Gezelschap Leeghwater.

Gezelschap Leeghwater is de studievereniging van de studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Gezelschap Leeghwater werkt aan goed onderwijs en zorgt voor verbreding en aanvulling van de studie werktuigbouwkunde door middel van allerlei activiteiten. Meer informatie is te vinden op https://www.facebook.com/events/1739534963010921