Menu

Griezelen op het Halloween van de bij Buytendelft


Delft – 02-20-2017 – Stadsboerderij & Waterspeeltuin Buytendelft organiseert zaterdag 28 oktober een middag- en avondvullend Halloweenprogramma voor jongeren tot 14 jaar. Die dag kunnen jongeren van 4 tot 14 jaar de hele middag en avond meedoen aan Halloween op Stadsboerderij & Waterspeeltuin BuytenDelft.

Het programma begint om 14:00 uur met verschillende activiteiten voor de jongsten waaronder ponyritjes, verhalen bij de vuurplaats, een lampion maken en andere knutselactiviteiten. Om 18.30 uur is er een lampionnenspeurtocht die geschikt voor de kleintjes. Voor de lekkere trek tussendoor is er een aangepaste heksenmenukaart met griezelige maar smakelijke versnaperingen. 

Vanaf 19.30 uur is het, met een heel team engerds, griezelen geblazen tijdens de griezelspeurtocht of, als je écht durft; om 21.00 een horrortocht met levensechte schrikeffecten om de avond mee af te sluiten. Net als vorig jaar wordt er samengewerkt met de vrijwilligers van de Delftse Reddingsbrigade. 

Voor deelname aan de activiteiten en tochten kun je ter plekke een kaartje aan de kassa kopen. Daarmee help je Stichting BuytenDelft de schitterende locatie aan de Korftaan 3a te behouden en verder te ontwikkelen. Op de website www.buytendelft.nl en op facebook staat meer informatie over het programma, de tijden en tarieven.