Menu

Healthy Blue Sunday


Delft-17-01-18. Zondag 21 januari staat Blue Sunday in het teken van goede voornemens op het gebied van bewegen, voeding en bewustwording. De aangesloten ondernemers en de Rabobank organiseren samen gezonde activiteiten. Er is onder andere een gratis Boot Camp van sportschool Queens, dansdemonstraties van Moves en een yogales door Yogaschool Jnana. 

Blue Sunday is een samenwerking tussen meer dan 50 ondernemers die gezamenlijk de stad Delft promoten, door met en voor elkaar activiteiten te bedenken. Blue Sunday & Rabobank werken samen omdat Blue Sunday de binnenstad ondernemers ondersteunt en het bezoeken van de binnenstad aantrekkelijk maakt voor consumenten. Rabobank (en Blue Sunday) maken zich hard om food waste tegen te gaan. Rabobank wil zichtbaar zijn in de samenleving en een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Sinds kort heeft Blue Sunday naast de Facebook en Instagram pagina’s een website, www.bluesundaydelft.com. Hier vind je meer informatie rondom de verschillende Blue Sunday’s en de bijbehorende activiteiten.