Menu

Laat je stem horen!


Waar moeten het bij de gemeenteraadsverkiezingen volgens jou vooral over gaan?

Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart bepalen we met z’n allen wie het de komende vier jaar voor het zeggen krijgt in de gemeenteraad. Nou ja, met z’n allen? Bij de verkiezingen van 2010 en 2014 kwam nog geen 54% van de kiesgerechtigden stemmen.

Wij willen je uitdagen dit jaar actiever mee te doen, ook in de komende weken al. Door mee te beslissen welke onderwerpen volgens jou de aandacht verdienen van de lokale politici!

 

Waar moet het volgens jou vooral over gaan bij de verkiezingen? Wat moet een politieke partij in Delft aanpakken om jouw stem te krijgen? Stel een vraag over een onderwerp dat je aan het hart gaat. Misschien maken we er samen met jou een reportage over, waarin je zelf de gelegenheid krijgt om de politici je vraag voor te leggen.

 

De gemeenten hebben de afgelopen jaren heel wat taken overgenomen van het Rijk, op gebied van de jeugdzorg, de WMO, werk, inkomen en participatie. Je vraag zou daarover kunnen gaan, maar is er iets anders dat je bezighoudt? Schroom niet!

 

Omdat we als journalisten niet alleen willen roepen maar ook luisteren, vragen we hieronder jullie inbreng. Zodat het bij de verkiezingen ook kan gaan over wat jullie echt belangrijk vinden.

 

Vul het formulier in op onze website:

http://radiodelft.nl/