Menu

Politie zoekt getuigen via de televisie


Delft – 30-01-2018 – Op dinsdag 30 januari 2018 besteedt Omroep West vanaf 17:00 uur in de uitzending (elk hele uur herhaald en ook op woensdag) van Team West aandacht aan het onderzoek naar de dood van de 59-jarige bewoner van het huis aan het Kloosterpad in Den Hoorn. De man werd op maandag 22 januari, rond 19:15 uur dood in een woning aan het Kloosterpad in Den Hoorn aangetroffen. Uit onderzoek blijkt dat deze man om het leven is gekomen ten gevolge van een misdrijf.

Het gaat om de 59-jarige Wil, de bewoner van het huis aan het Kloosterpad. Hij woonde daar alleen en verplaatste zich de laatste tijd met een rollator door de buurt omdat hij zijn heup had gebroken. Wat ook opviel was dat Wil de laatste tijd sterk vermagerd was. Het rechercheteam probeert in kaart te brengen wat het slachtoffer allemaal heeft gedaan in de periode voor zijn dood en komt dus ook graag in contact met het mensen die hem wel eens zagen of spraken.

De politie vraagt de bedoelde uitzending(en) te bekijken en als u zich mogelijk relevante bijzonderheden kunt herinneren, dit bij de politie te melden. Heeft u of één van uw huisgenoten:

Deze bewoner de laatste dagen voor 22 januari nog gezien of gesproken?

Verdachte omstandigheden of personen gezien in de buurt van de woning van de man ?

Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?

Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

 Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).