Menu

Stel uw vraag tijdens stadsdebat


Delft - 19-02-2018 - Op maandag 12 maart organiseert Stadsradio Delft een groot verkiezingsdebat tussen de tien lijstrekkers van de Delftse politieke partijen. Delftenaren krijgen dan ook de kans om hun vraag aan de Delftse politici te stellen.

Het debat vindt plaats in theater De Veste en begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Aat Snaterse en Frans van Rijnswou leiden het debat in goede banen. Ze streven daarbij naar een actieve inbreng van het publiek. Heeft u een vraag over de plannen van de partijen? Over knelpunten in de stad? Uw zorgen? Mail  die dan naar delftcentraal@stadsradiodelft.nl. De indieners van de beste vragen krijgen de kans hun vraag zelf tijdens het debat te stellen.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart organiseert Stadsradio Delft iedere week ook een debat tussen twee lijsttrekkers. Op woensdag 21 februari staan de VVD en de ChristenUnie tegenover elkaar. Op 28 februari de PvdA en het CDA en 7 maart D66 en de SP. De debatten vinden steeds plaats op woensdagochtend van 11:00 tot 12:00 uur in het programma Delft Centraal. Ze zijn ook te beluisteren via de website stadsradiodelft.nl en de delftsepost.nl

Ook in de Delftse Post worden de lezers uitgenodigd om hun vraag voor de Delftse politici op te sturen naar Stadsradio Delft.