Menu

Programma Westerpop 2018


Delft – 03-04-2018 - Het programma van de 27e editie van Westerpop in Delft dat dit jaar plaatsvindt op 6 en 7 juli, is bekend gemaakt. De organisatie is ervan overtuigd dat met dit indrukwekkende programma het succes uit 2016 minimaal zal worden geëvenaard, maar misschien wel kan worden overtroffen. 
Met veel energie is stad en land afgezocht naar talentvolle en reeds gearriveerde bands en acts. Het festival dat sinds 2014 verder is gegaan als biënnale, wordt sinds 2016 op een nieuwe locatie gehouden, namelijk het Stanislas College aan het Molenhuispad in Delft.

Programma:

Vrijdag 6 juli 19:00-24:00 uur
Mainstage: Mama Franko w/ special guest R Vii, EUT, DOOL, Mamihlapinatapai
Peter Tetteroo Bokaal Stage: Kicke, Molehill Mountain, Rise of the Wood

Zaterdag 7 juli 13:00-24:00 uur
Mainstage: Leoparte, Sue the Night, Candy Dulfer, the Cadillac Three (USA), 7 Miles to Pittsburgh, the Cool Quest, Starsailor (UK) en Modestep (UK)
Stage Europe Network: wordt later aangekondigd.

Uiteraard is er op zaterdag ook weer een aanbod aan straattheater en een festivalmarkt waar van alles te verkrijgen is. Westerpop maakt tijdens de concerten gebruik van “special effects” en sluit het festival af met een fantastisch vuurwerk.

De nieuwe locatie van het Stanislas College aan het Molenhuispad in Delft is positief geëvalueerd. Tot op de dag van vandaag krijgt de organisatie nog steeds complimenten betreffende de keuze voor dit nieuwe festivalterrein. Het is breder en ruimtelijker van opzet en de logistiek rondom het festival is goed te organiseren. Het festival blijft op loopafstand van Delft CS en dat is een voorwaarde die ook betrekking had op de vorige locatie waar voorheen 25 edities hebben plaatsgevonden.