Menu

Politie zoekt getuigen overval op pakketbezorger


Delft 25-04-2018 – De politie kreeg op woensdag 25 april omstreeks 10:15 uur een melding van een overval op een pakketbezorger aan de Van Foreestweg. Twee verdachten gingen er rennend met buit vandoor. De pakketbezorger raakte licht gewond en is in een ambulance nagekeken.
Het slachtoffer stond met zijn bus geparkeerd op de Van Foreestweg. Plotseling werd hij  hard uit zijn bus getrokken. Vervolgens stalen twee mannen een aantal pakketten uit de bus en renden weg richting de flats. Uit onderzoek van de politie bleek dat een getuige drie verdachten met pakketten in een kleine donkere auto zag stappen aan de Sasboutstraat en wegreden via de Beresteynstraat de Provincialeweg op. Mogelijk heeft deze auto iets te maken met de overval. De politie zoekt daarom de bestuurder en inzittenden van deze auto.

Signalement verdachten
De twee verdachten waren twee donker getinte mannen, beiden in het donker gekleed en rond de 25 à 30 jaar oud. Een van de verdachten had dreadlocks en de andere droeg gezichtsbedekking. Mogelijk was er een derde donker getinte man betrokken bij de overval. Hebt u iets gezien of gehoord van de overval of zag u drie mannen instappen in een kleine zwarte auto in de Sasboutstraat? Dan bent u een belangrijke getuige voor de politie. Bel dan met de districtsrecherche Delf via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.