Menu

Schietpartij Peperstraat zet politie voor een raadsel


Delft – 08-05-2018 – De politie onderzoekt een schietincident dat vanmorgen rond 04:00 uur plaats vond in de Peperstraat. Er is op twee winkels in de straat geschoten. Er zijn kogelgaten te zien in de gevels van coffeeshop The Future en zonnestudio Sun Style. Er zijn geen gewonden gemeld. De politie trof bij aankomst op de plaats van het delict geen mensen meer aan. Er is dus ook geen signalement bekend van de dader(s).

Politie zoekt getuigen
De politie zoekt naar getuigen van dit schietincident.  Mensen die iets gezien of gehoord hebben of mensen die rond 04:00 uur verdachte personen of voertuigen (auto’s bromfietsen) hebben gezien in de Peperstraat of omgeving worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie. Dat kan via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).