Menu

Gezonder met internet


Delft  13-09-2018 -SeniorWeb Delft en Delft eHealth Academy organiseren op woensdag 26 september een workshop eHealth: gezonder met internet. Ze willen daar de vraag “Kan internet helpen gezonder te blijven” beantwoorden.  In de workshop leren de deelnemers hoe en waar op internet betrouwbare informatie te vinden is over zaken als lichamelijke en mentale gezondheid, goede voeding en lichaamsbeweging. Verder worden goede apps getoond die gezond blijven ondersteunen en het leven kunnen vergemakkelijken, ook als je ouder wordt.

Deelnemers nemen bij voorkeur hun eigen laptop, tablet of smartphone mee want daarmee wordt in de workshop gewerkt. Er is een beperkt aantal leen-apparaten beschikbaar. Voor deelname is enige ervaring met zoeken op internet gewenst.

In De Wipmolen
De workshop vindt plaats in het eigen leslokaal in activiteitencentrum De Wipmolen, Prof Krausstraat 71, 2628 JR Delft op woensdag 26 september a.s. van 13.30 - 15.30 uur. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 17,00 (voor leden van SeniorWeb € 15,00) ter dekking van de onkosten, ter plekke te voldoen.