Menu

Activiteiten op Coming Out Day in Delft


Delft – 08-10-2018 - Donderdag 11 oktober is Coming Out Day en Delft hijst dan de regenboogvlag. Ook de regenboogloper wordt uitgelegd. Het is dé dag waarop er aandacht wordt besteed aan het openlijk uit de kast komen van bijvoorbeeld homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen of transgenders. Het is ook de dag dat de gemeente Delft, de TU Delft en DWH/Outsite laten zien dat zij veilig en accepterend zijn tegenover LHBT+’ers en dat uit de kast komen wordt aangemoedigd.
In Delft zijn er op en rond 11 oktober veel activiteiten. In het stadskantoor is de hele week de fototentoonstelling ‘Coming Out Coming In’ te zien en woensdagavond 10 oktober vertoont Filmhuis Lumen de film GIRL. Donderdag zijn er overdag workshops, debatten en lezingen in het Teaching Lab aan de Landbergstraat 15 en de Berlagezaal van Bouwkunde aan de Julianalaan.

Vanaf 17.45 uur is iedereen welkom op de TU-campus om mee te lopen in een parade naar DWH/Outsite aan de Lange Geer 22. Startpunt van de parade is het plein voor de Landbergstraat 15. Aansluitend zijn er bij DWH/Outsite muzikale acts