Menu

Hight Light is nieuw art & technology festival in Delft


Delft – 16-10-2018 - HighLight is het nieuwe art & technology event van Delft. Tijdens HighLight zie en hoor je op 8 locaties in de stad wat de impact van techniek is op onze maatschappij. HighLight toont spectaculaire werken en ontdekkingen, maar vertelt ook de verhalen van makers. Tijdens het lopen van de route langs de best bewaarde pareltjes van de stad zorgen licht- en geluidskunstenaars dat al je zintuigen aan gaan staan. Ook is er een heerlijk muziekprogramma van de hand van de jongens van Tango Soundsystem.

Kunstenaars in samenwerking met studenten
Als je het diepe in wilt duiken, neem je deel aan het lezingen- en debatprogramma van KIVI over Artificial Intelligence in Theater de Veste, maar steek vooral ook de brug over richting de campus waar je bij DUWO en het Science Centre bijzondere projecten kan zien die je een andere blik geven op de toekomst. Crossing Parallels presenteert tijdens HighLight een programma en tentoonstelling in het Science Centre waarin werk van toonaangevende ontwerpers en kunstenaars in samenwerking met studenten te zien is.

Bekende kunstenaars en ontwerpers
Highlight herbergt een grote selectie van bekende kunstenaars en ontwerpers zoals: Iris van Herpen, Philip Beesley, Gabriela Prochazka, Children of the Light, Nicky Assmann, & Joris Strijbos, Urland, Chantal Vos & Jonas Vorwerk, TU Delft, Urland, Beeldjutters, Mette Sterre, Dieter Vandoren & Mariska de Groot, Mario Klingemann.