Menu

Gemeente Delft geeft mantelzorgers een cadeautje


Delft – 16-10-2018 – Inwoners van Delft kunnen mantelzorgers, die langdurig en/of intensief voor iemand in Delft zorgt,aanmelden voor een bioscoop- of VVV-bon. Dus ken je iemand die de zorg voor een zieke ouder, broer, zus, opa of oma op zich neemt? Meld hem of haar dan aan voor een bioscoop- of VVV-bon.

Veel mensen vinden het misschien vanzelfsprekend om voor elkaar te zorgen, maar het gaat niet vanzelf. En dat verdient waardering. Vaak zijn het ouderen die voor iemand zorgen, maar ook talloze kinderen en jongeren helpen mee. 

Blijk van waardering
Kent u iemand, groot of klein, die langdurig en/of intensief voor iemand in Delft zorgt? Dan kunt u deze mantelzorger vóór 10 november, de Dag van de Mantelzorg, aanmelden voor een blijk van waardering van de gemeente. Voor mantelzorgers van 8 tot 25 jaar ligt een bioscoopbon klaar, voor mantelzorgers vanaf 25 jaar een VVV-bon. En bent u zelf mantelzorger, dan mag u ook uzelf voor dit extraatje aanmelden.

Aanmelden doe je zo

Dag van de Mantelzorg
Zaterdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg, met een festival voor jonge mantelzorgers en een high tea met optredens voor mantelzorgers vanaf 25 jaar. Op de website van Delft Voor Elkaar vindt u het programma en ziet u hoe u zich kunt aanmelden