Menu

Elke 3e zaterdag van de maand live reggae muziek in Cultuurlab


Delft – 29-03-2019 - Elke 3e zaterdag van de maand organiseert Dready ‘Rasta’ Niek Reggae Night Live in Cultuurlab. Met enkele bijzondere edities, in augustus de internationale Reggae band: CULTURE FT. KENYATTA HILL en in juni en december de Reggae Night Live Big edition.

Organisatie van de ReggaeNight “Live” is Niek, ook wel Dready “Rasta” Niek. Hij straalt één en al reggae uit met zijn dreads, en is liefhebber van de oldschool Dancehall/Reggae. Zijn liefde voor de Reggae begon in 1980, . Hij kreeg zijn eerste LP van Bob Marley en was meteen helemaal verkocht aan de Reggae.  Niek heeft twee keer per weekeen eigen Reggae show op Stadsradio Delft.

Stadsradio Delft
De match tussen Cultuurlab en Dready ‘Rasta’ Niek startte bij de reggae-avond als opening van Cultuurlab  Dready Niek : “Ik kwam Jean Paul Andela van het Cultuurlab tegen in de studio van Stadsradio Delft.  Jean Paul vroeg mij of ik wat advies had voor de reggaeavond.  Dat heb ik zeker gegeven en de eerste avond was geslaagd."

Positieve vibes
Inmiddels heeft Dready Niek de organisatie van de reggae avonden in Cultuurlab geheel op zich genomen. “We gaan nu richting de 5de in Juni en 6de editie in December van ReggaeNIght “Live” met groot succes en nu sinds januari 2019 ook met een live band op de 3de zaterdag van de maand. Veel positieve reacties van het publiek dat er eindelijk een Reggae event is hier in Delft”, aldus Dready Niek.

Eerstvolgende editie: Rootz Reggae Live -  zaterdag 20 APRIL
Ibex Komodo and the Fyah Roots Band. Ibex Komodo is geen onbekende in de reggae scene, zo is hij o.a de toetsenist van Fantan Mojah, JaByKey, Jahvolution e.a. Sinds 2018 heeft Ibex ook zijn eigen band, Ibex Komodo and the Fyah Roots Band, style van Reggae en stevige Dancehall.