Menu

Pink Project in Living Blue


Delft – 08-04-2019 –  Op maandag 15 april zijn de muzikanten van de tribute band Pink Project te gast in het programma Living Blue. Presentatrice Machteld Neubauer interviewt dan de succesvolle artiesten in haar programma. Pink Project is in 1994 opgericht en heeft in de loop der jaren bewezen het gehele Pink Floyd oeuvre perfect uit te kunnen voeren. Mede daardoor worden zij door kenners en criticasters wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. Ze weten hun publiek te overtuigen met gepassioneerde uitvoeringen van de mooiste Pink Floyd songs.

Op 11 mei verzorgt Pink Project een avondvullend optreden verzorgen in Rotterdam Ahoy van hun nieuwe productie ‘Pink Floyd’s Anniversary Show’. Die show staat in het teken van de albums 'The Wall' en 'The Division Bell' die in 2019 respectievelijk 40 en 25 bestaan. Het belooft een spectaculaire show te worden want kosten noch moeite worden gespaard om het publiek te verrassen met onder andere prachtige quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow, indrukwekkende visuals en inflatables.

Gratis twee kaartjes via Stadsradio Delft
Stadsradio Delft geeft voor deze fabuleuze show twee gratis kaarten weg. Luister naar Living Blue op maandag 15 april vanaf 20:00 uur en maak kans op twee gratis kaarten.