Menu

Reinier de Graaf ziekenhuis organiseert sollicitatiespeeddate


Delft – 13-05-2019 – Het Reinier de Graaf ziekenhuis is op zoek naar nieuwe doktersassistenten. Volgens het ziekenhuis zijn doktersassistenten ware duizendpoten en verrichten zij belangrijk werk binnen hun ziekenhuis. Om zoveel mogelijk geschikte doktersassistenten aan te trekken, organiseren het ziekenhuis op woensdag 22 mei aanstaande een sollicitatiespeeddate.  

De avond is bedoeld voor zowel gediplomeerden als doktersassistenten die hun opleiding bijna hebben afgerond. Tijdens de avond is er een korte presentatie over het werken in Reinier de Graaf, waarna de bezoekers met 8 van huidige  doktersassistenten in gesprek kunnen in de vorm van een speeddate. Aansluitend zijn er rondleidingen op de poliklinieken, zodat de bezoekers een kijkje in de keuken kunnen nemen. Ook zijn er een recruiter en de leidinggevenden van de poliklinieken aanwezig om vragen te beantwoorden. 

Gynaecologie, Kindergeneeskunde en Allergologie hebben vacatures
Op dit moment heeft men in Reinier de Graaf vacatures voor doktersassistenten op de poliklinieken Gynaecologie, Kindergeneeskunde en Allergologie. Wil je naar de speeddate komen, stuur dan je  CV mee met de aanmelding. Zo hebben we op voorhand al een goed beeld van jouw achtergrond.  

 

De avond is op woensdag 22 mei van 18.30 tot 20.00 uur in het Gasthuis. Aanmelden kan tot en met 22 mei door hier te klikken. Neem voor vragen contact op met recruiter Brigitte Rijnaars per app: 06 22 44 63 99.