Menu

Het Delfts Bridge Kampioenschap


Delft – 17-06-2019 – De Delftse bridgeclub One Down Delft (ODD) organiseert dit najaar samen met andere Delftse bridgeclubs het Delft Bridge Kampioenschap. Dit sportevenement wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Het is een toernooi met voorrondes en een finaledag op zaterdag 21 september aanstaande.

Het Delft Bridgekampioenschap wordt dit jaar voor het eerst gehouden en het is de bedoeling dat dit een jaarlijks evenement wordt. Het is een kampioenschap waaraan Delftse bridgeparen kunnen meedoen die lid zijn van een Delftse bridgeclub, die aangesloten is bij de Nederlandse Bridge Bond (NBB). Maar ook Delftse bridgeparen die geen lid zijn van een NBB-club kunnen meedoen en zich plaatsen voor de finale.

De voorrondes
Voorrondes worden gehouden bij de vijf Delftse bridge clubs: DBC, ODD, De Gaech, Gisolf en Prometheus. Voor andere Delftse bridgeparen (beiden moeten in Delft wonen) is er een voorronde op zaterdag 7 september in het WestCord Hotel Delft.

De finaleronde wordt gespeeld op zaterdag 21 september 2019 eveneens in het WestCord Hotel Delft. Voor het kampioenspaar staat de eerste bridgebokaal klaar! Deze bokaal zal op 21 september door een vooraanstaand Delftenaar worden uitgereikt. Uiteraard zijn er naast de bokaal andere prijzen beschikbaar en zijn er meesterpunten te verdienen.

 

Inschrijven voor de voorronde van 7 september kan op http://www.onedowndelft.nl/index.php