Menu

Open repetitie Kamerkoor Delft Blue


 

Lid worden? Bevalt het je bij ons, dan is er de mogelijkheid om lid te worden. In alle stemgroepen (bas, tenor, alt, sopraan) is behoefte aan versterking. Een belangrijke voorwaarde is wel dat je zelfstandig je partij kunt instuderen. Bij een stemtest wordt gekeken of jouw stem past binnen het koor.

Gevarieerde leeftijden. Delft Blue bestaat 28 jaar en heeft een goede lokale reputatie opgebouwd met gewaardeerde uitvoeringen, met tenminste twee keer per jaar een concert. Het kamerkoor, met circa 24 zangers, heeft een gevarieerde leeftijdopbouw, van twintigers en dertigers tot zestigers. Delft Blue zingt een afwisselend repertoire met zowel oude als nieuwe klassieke muziek, meestal a capella. De leden organiseren een jaarlijks repetitieweekend en sociale activiteiten. Donderdagavond is de vaste repetitieavond.

Samenwerking. Delft Blue werkt regelmatig samen met andere muzikale gezelschappen. Zo voerde het koor in 2017 samen met het gezelschap Opera Minora de “stationsopera Odysseus” uit op station Delft en Rotterdam CS. Ook werkt Delft Blue samen met maatschappelijke instellingen. Het koor maakte een muzikale ‘Tour de Delft Blue’ langs zorginstellingen en hield een jubileumconcert samen met vluchtelingen. In april was de uitvoering van de “Via Crucis” bij de opening van de tentoonstelling “Herrezen”, in samenwerking met de Oude en Nieuwe Kerk, een groot succes.

Open repetitie Kamerkoor Delft Blue: donderdag 19 september, 20:00 – 22:15 uur. Oud-Katholieke Kerk, Bagijnhof 21, 2611 AN Delft.

E-mail kamerkoordelftblue@gmail.com. Website www.kamerkoordelftblue.nl