Menu

Buitenhofdreef en Voorhofdreef aangepakt


Delft – 19-04-2020 - De Buitenhofdreef in Delft wordt in mei en juni opnieuw geasfalteerd. Op bepaalde dagen worden de rijbanen hiervoor afgesloten.  In de nachten van 8 op 9 juni en 9 op 10 juni is de Buitenhofdreef zelfs helemaal afgesloten voor autoverkeer. En op 29 en 30 juli is de Voorhofdreef helemaal afgesloten voor autoverkeer

Buitenhofdreef
Van 11 mei tot 25 mei is er op de Buitenhofdreef tussen de Wilhelminalaan en de Kruithuisweg/N470 (verkeer richting de stad uit) één rijstrook open. Dit kan vertraging opleveren. Van 25 tot en met 28 mei is deze weg helemaal afgesloten voor autoverkeer.
Vanaf 2 juni is er op de Buitenhofdreef tussen de Kruithuisweg (N470) en de Vrijheidslaan (verkeer richting de stad in) één rijstrook open. Dit kan vertraging opleveren. In de nacht van 8 op 9 juni en in de nacht van 9 op 10 juni is deze weg helemaal afgesloten voor autoverkeer. De Vrijheidslaan blijft open.

Voorhofdreef
Vanaf 22 juni is er op de Voorhofdreef tussen de Kruithuisweg (N470) en het Dirk Costerplein (verkeer richting de stad in) één rijstrook open. Dit kan vertraging opleveren. Op 29 en 30 juli is deze weg helemaal afgesloten voor autoverkeer.